Nr 33, de Industriezone van Guxi, Shawan-Stad, Panyu-District, Guangzhou-Stad, de Provincie van Guangdong
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit WPC-Muurcomité voor verkoop
Van goede kwaliteit WPC-Muurcomité voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou G&T Industrial Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou G&T Industrial Co., Ltd. Guangzhou G&T Industrial Co., Ltd. Guangzhou G&T Industrial Co., Ltd. Guangzhou G&T Industrial Co., Ltd. Guangzhou G&T Industrial Co., Ltd. Guangzhou G&T Industrial Co., Ltd. Guangzhou G&T Industrial Co., Ltd. Guangzhou G&T Industrial Co., Ltd. Guangzhou G&T Industrial Co., Ltd. Guangzhou G&T Industrial Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Aantal werknemers : >G&T
Jaarlijkse omzet : 6000000-8000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

2010, Industrieel Co. van G&T, Ltd werd opgericht, en onze eerste fabriek wordt gevestigd in Dongguan-stad. Vanaf het begin, veroorzaakten wij hoofdzakelijk het vacuüm die de bouw decoratieve materialen vormen, en ons eerste product was het 3d de muurpaneel van pvc.


2012, breidden wij het werkingsgebied van productie uit, begonnen wij om de Pu-huis decoratieve materialen te produceren, hoofdzakelijk is de kroonlijstafgietsels, de kolommen, de ornamenten, de plafondmedaillons enz. Tegelijkertijd, hebben wij onze internationale markt met deze producten geopend, die in meer dan 50 landen rond de wereld werden verkocht. In dit jaar, verwierven wij de Europese Unie certificatie van Ce, aan bewezen stabiele betrouwbaarheid van producten.


2014, beslisten wij nieuwe decoratieve materiële producten te ontwikkelen, zo wij opstelling een tweede workshop in dongguan stad aan de openluchtbevloeringen van WPC, de muurbekledingen en het traliewerk produceerde. In dit jaar, verwierven onze WPC-producten de SGS certificatie.

 

2015, met het toenemende gebruik van bamboe en de houten panelen van de vezelmuur in de binnenlandse markt, beslisten wij een derde fabriek de stad in van Guangzhou (Foshan) te bouwen om dit bamboe en houten vezelraad, ecologische houten muurraad, en ecologische houten plafond te veroorzaken voor het uitvoeren.

 

2016, met XPE-paneel van de vorm het zelfklevende muur van het product kwam aan markt om de markt te vangen, investeerden wij zwaar om dit product te ontwikkelen en te produceren. Wij hebben de sterkste productiecapaciteit van de industrie en het sterkste ontwerpteam. Wij hebben de meeste productontwerpen, de snelste snelheid van de ontwerpupdate.

 

2017, bracht goedkeuring ertoe om voor „High-tech Onderneming“ van toepassing te zijn. Producten naar meer dan 50 landen worden uitgevoerd dat.

 

2018, werd de betrouwbaarste en betrouwbare integriteits verwerkende die ondernemingen, producten naar meer dan 60 landen en gebieden worden uitgevoerd.

 

Na bijna 10 jaar van ontwikkeling, van 800 aan meer dan 10.000 vierkante metersworkshops, van één kleine fabriek aan 3 grote fabrieken, van 20 tot 150 arbeiders, zijn wij snel in een professionele fabrikant voor de bouw van decoratieve materialen gegroeid.


G&T houd nooit op om voorwaarts te gaan! Zich baseert op de superieure technologie, de sterke sterkte, en de introductie van buitenlands gevorderd G&T-productiemateriaal, afzonderlijk ontwikkelingscentrum, een belangrijk internationaal ondernemingsbeheer en het verbeterende systeem, G&T-glanst de productenkwaliteit altijd in de industrie - de leider!

Contactgegevens
Guangzhou G&T Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Giggs

Tel.: 86-20-66391086

Fax: 86-20-66391086

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)